Tarieven Trouwfotograaf

Wat kost een trouwreportage?

Als bruidspaar moet je de hele dag met een gerust gevoel kunnen genieten. Als trouwfotograaf zullen wij tijdens jullie bruiloft op alle mooie momenten nagenoeg onzichtbaar aanwezig zijn, zodat jullie niet geforceerd op de foto’s staan maar puur natuur. Precies zoals jullie zijn of het nu gaat om een lach, een traan of gewoon een leuk moment tijdens de trouwreportage, alles draait om de échte momenten op een bruiloft! 

Iedere bruiloft is uniek en dat maakt trouwfotografie zo leuk om te doen. Met jullie als leidraad van een mooi en dynamisch beeldverhaal samen met alle mooie momenten verwerkt tot een romantische, ongedwongen trouwreportage zodat jullie nog lang kunnen genieten van jullie allermooiste dag!

Prijzen trouwfotografie

Het tarief voor een trouwreportage begint bij: € 1.475,- met daarbij inbegrepen:

 

  • Preview kort na de bruiloft
  • De trouwreportage wordt geleverd in High-Res (Online Gallery)
  • Alle trouwfoto’s worden bewerkt in drie stijlen: Kleur – Zwart-Wit – Earth-Tone
  • Levering van de foto’s binnen 4 weken na jullie bruiloft
  • Trouwalbum (Lay-Flat) met daarin jullie favoriete trouwfoto’s
  • 4 uur trouwfotografie (naar wens uit te breiden met meer uren)
  • Kort voor de bruiloft nog een extra planning/intake gesprek
  • Inclusief B.T.W.
  • Inclusief reiskosten (NL)

Willen jullie ons een paar uur langer boeken of willen jullie graag twee fotografen op jullie bruiloft? Dat kan ook! Een trouwreportage is uit te breiden met:

– Extra uren trouwfotografie (€175,- per uur)

– Een tweede fotograaf (second shooter)

– Luxe op maat gemaakte trouwalbums

Alle trouwfoto's in High-Res

Jullie trouwfoto’s worden in drie verschillende bewerkingen (of in het engels, edit-styles) in een hoge resolutie afgeleverd. Dus alle foto’s in Kleur, Zwart-Wit en Trendy Earth-Tone met als resultaat een fantastische trouwreportage van jullie mooiste dag zodat jullie die weer iedere keer kunnen herbeleven en een echte tijdloze herinnering hebben aan jullie mooiste dag!

Timeless - Color

Timeless - Color

Deze tijdloze bewerkingsstijl in een frisse kleur is de basis van onze stijl. Trends zijn tijdelijk en trouwfoto’s zijn ook voor later.

Classic B&W - Zwart-Wit

Classic B&W - Zwart-Wit

Onze dynamische Classic B&W bewerkingen zijn naast tijdloos ook authentieke en worden vaak gekozen in het trouwalbum.

Earth-Tone - Trendy

Earth-Tone - Trendy

In de trouwfotografie is een warme edit stijl super trendy en onze unieke Trendy Earth-Tone sluit daar naadloos bij aan.


Meer dan 15 jaar ervaring! // 500+ Bruiloften

Trouwfotografie is onze passie, en wij maken graag een super gaaf beeldverhaal van de mooiste dag in jullie leven! Arno en zijn team werken als bruidsfotograaf in heel Nederland maar ook in het buitenland. Emotie, humor en genieten zijn dan ook belangrijke kenmerken om samen te smelten tot een super mooie trouwreportage. Bruidsfotografie is ons werk én onze passie. Met ruim meer dan 500 bruiloften op de teller weten wij als geen ander wij hoe belangrijk en waardevol het mooi vastleggen van een trouwdag is. En dat zie je terug op de trouwfoto’s!

Twee trouwfotografen op jullie bruiloft?

Wij kunnen ook met twee fotografen op een bruiloft komen als een bruidspaar dat graag wilt. Het bijzondere hiervan is ook dat wij vanuit twee oogpunten werken. Met deze werkwijze ontstaat een creatieve ongedwongen bruidsreportage met een unieke beleving. Ook kunnen wij met twee bruidsfotografen tegelijkertijd de focus op veel meer momenten van jullie trouwdag leggen. Omdat we zeer goed op elkaar ingespeeld zijn, sluiten onze foto’s naadloos op elkaar aan en vormen ze één geheel. Alles is tot in de puntjes geregeld, en dat vinden we super leuk om te doen!

"Make Memories Together"

"Trouwfotograaf voor ongedwongen en unieke trouwreportages vol met échte momenten"