Reviews

Loveletters // Ervaringen van onze bruidsparen

Benieuwd wat bruidsparen over ons vertellen? De echte waarde van trouwfotografie komt namelijk pas achteraf, want hoe gaaf is het om na jaren nog volop te kunnen genieten van het verhaal van jullie mooiste dag. Als fotograaf zijn wij onzichtbaar aanwezig op een bruiloft en maken een mooi, creatief en dynamisch beeldverhaal met échte momenten.

Vandaar dat wij ook veel waarde hechten aan de klik met onze bruidsparen zodat ze zich op hun gemak voelen en intens kunnen genieten van hun mooiste dag die fantastisch is om te mogen vastleggen! Iedere bruiloft is uniek en dat maakt juist bruidsfotografie zo mooi en eervol om te doen! Lees hier reviews van onze bruidsparen.

Marielle & Robin

Het is een gezellig, grappig en professioneel duo om mee te shooten en tijdens de plechtigheid heb je niet eens door dat ze er zijn  Het trouwalbum is echt heel mooi geworden. Creatief, spontaan, emotioneel en vooral prachtige foto’s. Echt een waardevol bezit!


Anna & Jeroen

Bedankt voor de fijne dag die we mede dankzij jullie hebben gehad. Het klinkt misschien een beetje raar, maar voor ons was het meest fijne van de dag de fotoshoot met jullie op de Posbank. Lekker rustig en gewoon genieten van de prachtige omgeving. Van te voren was ik juist ontzettend zenuwachtig voor de camera’s. Dankzij jullie heb ik er van kunnen genieten, dus ontzettend bedankt daarvoor. Jullie zijn zowel als mens als fotograaf heel erg fijn.


Katie & Sebastiaan

We kunnen er niet over uit… wat een geweldig mooie trouwfoto’s! We zitten hier nog steeds met een brok in onze keel. Wow! De reacties stromen binnen met alleen maar lof. Jullie kiezen was echt de beste beslissing ooit!!!


Jay & Erik

Bedankt voor de fantastische trouwfoto`s! Ook bij onze onze families en vrienden waren de reacties om te smelten. Emoties werden helemaal opnieuw beleefd! Dat zegt genoeg over hoe mooi jullie de dag hebben weten te vangen. Daarnaast kijken we ook terug op een fotoreportage waar we heel veel plezier aan hebben beleefd. We hadden beide echt het gevoel dat we onszelf konden zijn bij jullie en dat hebben jullie ook super goed vastgelegd! Nogmaals hartstikke bedankt!


Cynthia & Wesley

We hebben de onze trouwfoto’s en het trouwalbum ontvangen (en al heeeel vaak bekeken) Is heel erg mooi geworden, zijn er super blij mee, Dank je wel daarvoor! We hebben ook de Wall-Art foto in de slaapkamer al hangen. Zo ontzettend mooi en we zijn er zo ontzettend blij mee!


Ilze & Gijs

Wat hebben wij genoten gisteren van jullie aanwezigheid als fotografen… Wat deden jullie dat leuk, die foto’s maken. Ondanks de kou. We hebben genoten en écht gelachen tijdens de shoot. Een geweldig en perfect duo zijn jullie. SUPER BEDANKT!


"Make Memories Together"

"Trouwfotograaf voor ongedwongen en unieke trouwreportages vol met échte momenten"